0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klusbedrijf in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Eindhoven

Badkamer renovatie in Eindhoven

Is uw badkamer verouderd en aan vernieuwing toe? Of wilt u uw badkamer juist uitbouwen? Wij kunnen dit voor u realiseren!

Het renoveren van uw oude badkamer kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We hebben jaren ervaring met het opknappen van badkamers in de regio Eindhoven. U kunt de gehele badkamer renovatie van A tot Z aan de door ons aangedragen professional overlaten: van het ontwerp tot de installatie van het sanitair.

Hoe gaan wij te werk?

Als we een badkamer renoveren, volgen we een vast stappenplan. Uiteraard zullen we onze werkzaamheden altijd van tevoren met u bespreken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!

  • ontwerpen van uw droombadkamer: in overleg met u maken we het ontwerp van uw badkamer. Waar komt wat?
  • oude badkamer strippen: als u weet wat u wilt en akkoord bent met de offerte gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het verwijderen van uw oude badkamerelementen.
  • leidingen verleggen/wanden verplaatsen: afhankelijk van uw wensen, zullen we aan de slag moeten gaan om de badkamer te prepareren voor het realiseren van de nieuwe wensen.
  • levering en montage badkamermeubelen: nieuwe badkamermeubelen, zoals wastafels, spiegels, kranen en douchecabines monteren we op de juiste plek.
  • installatie sanitair: we zorgen ervoor dat al het sanitair vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat alles naar behoren werkt.
  • (wand)afwerking: tevens verzorgen we de complete afwerking. Moet er tegelwerk geplaatst worden? Kitranden langs het bad? Of moet er geverfd? Wij realiseren dit voor u!
  • En klaar is uw droombadkamer!

Bent u verhuisd en wilt u zo snel mogelijk de badkamer laten opknappen? Of heeft u juist een nieuwbouwwoning gekocht en zit er nog geen badkamer in? Bij de door ons aangedragen professional bent u in de gehele regio Eindhoven aan het juiste adres om uw droombadkamer te realiseren!

Kosten van badkamer renovatie

Iedere badkamerverbouwing brengt kosten met zich mee. Wat deze kosten zijn is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, de grootte van de badkamer, het materiaal en de uren die er in gaan zitten. Wilt u weten wat de kosten van uw badkamer project zijn? Vraag dan hiernaast direct een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606