085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klussen in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Eindhoven

Badkamer renovatie in Eindhoven

Is uw badkamer verouderd en aan vernieuwing toe? Of wilt u uw badkamer juist uitbouwen? Wij kunnen dit voor u realiseren!

Het renoveren van uw oude badkamer kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We hebben jaren ervaring met het opknappen van badkamers in de regio Eindhoven. U kunt de gehele badkamer renovatie van A tot Z aan de door ons aangedragen professional overlaten: van het ontwerp tot de installatie van het sanitair.

Hoe gaan wij te werk?

Als we een badkamer renoveren, volgen we een vast stappenplan. Uiteraard zullen we onze werkzaamheden altijd van tevoren met u bespreken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!

  • ontwerpen van uw droombadkamer: in overleg met u maken we het ontwerp van uw badkamer. Waar komt wat?
  • oude badkamer strippen: als u weet wat u wilt en akkoord bent met de offerte gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het verwijderen van uw oude badkamerelementen.
  • leidingen verleggen/wanden verplaatsen: afhankelijk van uw wensen, zullen we aan de slag moeten gaan om de badkamer te prepareren voor het realiseren van de nieuwe wensen.
  • levering en montage badkamermeubelen: nieuwe badkamermeubelen, zoals wastafels, spiegels, kranen en douchecabines monteren we op de juiste plek.
  • installatie sanitair: we zorgen ervoor dat al het sanitair vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat alles naar behoren werkt.
  • (wand)afwerking: tevens verzorgen we de complete afwerking. Moet er tegelwerk geplaatst worden? Kitranden langs het bad? Of moet er geverfd? Wij realiseren dit voor u!
  • En klaar is uw droombadkamer!

Bent u verhuisd en wilt u zo snel mogelijk de badkamer laten opknappen? Of heeft u juist een nieuwbouwwoning gekocht en zit er nog geen badkamer in? Bij de door ons aangedragen professional bent u in de gehele regio Eindhoven aan het juiste adres om uw droombadkamer te realiseren!

Kosten van badkamer renovatie

Iedere badkamerverbouwing brengt kosten met zich mee. Wat deze kosten zijn is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, de grootte van de badkamer, het materiaal en de uren die er in gaan zitten. Wilt u weten wat de kosten van uw badkamer project zijn? Vraag dan hiernaast direct een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606