040 - 798 01 89

Een nieuwe badkamer in Eindhoven?

Beton Ciré in uw badkamer

De badkamer is een plek van rust, waar u even heerlijk wilt ontspannen. Het is dan ook belangrijk dat de uitstraling van uw badkamer bijdraagt aan uw comfort. Natuurlijke, rustieke kleuren kunnen hier het gewenste effect leveren. Beton ciré, een gepolijste vorm van beton, is een uitstekende keuze voor uw nieuwe badkamer. Met zijn ruige, natuurlijke look sluit het goed aan bij vrijwel ieder interieur.

In de praktijk

Beton Ciré kunt u gebruiken in de hele badkamer. Het is zowel geschikt voor muren als vloeren en kan ook op andere oppervlakken worden toegepast. Vanwege zijn speciale samenstelling is het vochtige badkamerklimaat ook geen enkel probleem voor beton ciré. De gebonden harslaag is watervast en kan daardoor eenvoudig schoon en fris gehouden worden.

Onderhoud

In tegenstelling tot veel andere oppervlakken is beton ciré relatief makkelijk schoon te houden. Deze gebruiksvriendelijkheid is een investering waar u nog veel aan zult hebben. Wat betreft onderhoudsmiddelen, moet u vooral letten op zuurvrije middelen, die het beton ciré zo weinig mogelijk aantasten. Een periodieke schoonmaak van de badkamer is natuurlijk nog steeds nodig, maar de ophopende schimmels of verkleuringen tussen gewone badkamertegels zijn definitief verleden tijd!

 

Ons werkgebied

Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Riethoven, Sterksel Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre

Waarom Garant?

 • Brede technische kennis
 • Wij denken in oplossingen
 • Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Maak een afspraak!

Onze aannemers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 040 - 798 01 89.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Renovatie badkamer
 • Installatie badkamer
 • Beton Ciré badkamer
 • Tegelwerk
 • Werkgebied

  Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Riethoven, Sterksel Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre

  Hoofdvestiging