085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klussen in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Eindhoven

Beton Ciré in uw badkamer

De badkamer is een plek van rust, waar u even heerlijk wilt ontspannen. Het is dan ook belangrijk dat de uitstraling van uw badkamer bijdraagt aan uw comfort. Natuurlijke, rustieke kleuren kunnen hier het gewenste effect leveren. Beton ciré, een gepolijste vorm van beton, is een uitstekende keuze voor uw nieuwe badkamer. Met zijn ruige, natuurlijke look sluit het goed aan bij vrijwel ieder interieur.

In de praktijk

Beton Ciré kunt u gebruiken in de hele badkamer. Het is zowel geschikt voor muren als vloeren en kan ook op andere oppervlakken worden toegepast. Vanwege zijn speciale samenstelling is het vochtige badkamerklimaat ook geen enkel probleem voor beton ciré. De gebonden harslaag is watervast en kan daardoor eenvoudig schoon en fris gehouden worden.

Onderhoud

In tegenstelling tot veel andere oppervlakken is beton ciré relatief makkelijk schoon te houden. Deze gebruiksvriendelijkheid is een investering waar u nog veel aan zult hebben. Wat betreft onderhoudsmiddelen, moet u vooral letten op zuurvrije middelen, die het beton ciré zo weinig mogelijk aantasten. Een periodieke schoonmaak van de badkamer is natuurlijk nog steeds nodig, maar de ophopende schimmels of verkleuringen tussen gewone badkamertegels zijn definitief verleden tijd!

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606