0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klusbedrijf in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Eindhoven

Beton Ciré in uw badkamer

De badkamer is een plek van rust, waar u even heerlijk wilt ontspannen. Het is dan ook belangrijk dat de uitstraling van uw badkamer bijdraagt aan uw comfort. Natuurlijke, rustieke kleuren kunnen hier het gewenste effect leveren. Beton ciré, een gepolijste vorm van beton, is een uitstekende keuze voor uw nieuwe badkamer. Met zijn ruige, natuurlijke look sluit het goed aan bij vrijwel ieder interieur.

In de praktijk

Beton Ciré kunt u gebruiken in de hele badkamer. Het is zowel geschikt voor muren als vloeren en kan ook op andere oppervlakken worden toegepast. Vanwege zijn speciale samenstelling is het vochtige badkamerklimaat ook geen enkel probleem voor beton ciré. De gebonden harslaag is watervast en kan daardoor eenvoudig schoon en fris gehouden worden.

Onderhoud

In tegenstelling tot veel andere oppervlakken is beton ciré relatief makkelijk schoon te houden. Deze gebruiksvriendelijkheid is een investering waar u nog veel aan zult hebben. Wat betreft onderhoudsmiddelen, moet u vooral letten op zuurvrije middelen, die het beton ciré zo weinig mogelijk aantasten. Een periodieke schoonmaak van de badkamer is natuurlijk nog steeds nodig, maar de ophopende schimmels of verkleuringen tussen gewone badkamertegels zijn definitief verleden tijd!

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606