085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klussen in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Eindhoven

Installatie badkamer in Eindhoven!

Het verbouwen van een badkamer kan een onervaren aannemer tot wanhoop drijven. Het aanleggen van een nieuwe douche of het aansluiten van een bad of wastafel – expertise blijft noodzakelijk voor wie hoogwaardig resultaat wil. Tijdens het oriëntatieproces en de uitwerking van uw wensen, staat de door ons aangedragen professional u graag ter zijde. Wij hebben ruime ervaring met de installatie en renovatie van badkamers. Met onze hulp zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Een goede badkamer van de door ons aangedragen professional!

Wanneer u een badkamer gaat installeren, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Uw aannemer zal eerst een bouwplan opstellen, waarin uw wensen naast de aanwezige mogelijkheden worden gezet. Vervolgens gaat de bouw van start. Ook hier is een nauwgezette, methodische werkwijze belangrijk. Tegels moeten voorzichtig worden verwijderd, leidingen moeten zonder lekkage worden aangepast, en nieuwe apparatuur moet snel en zonder veel schade geïnstalleerd kunnen worden. Al die werkzaamheden vergen vakmanschap. de door ons aangedragen professional is hiervoor de aangewezen partij. Of het nu wandjes zetten betreft, nieuwe elektra aanleggen, of tegelwerk en stucwerk repareren – u kunt vertrouwen op een professionele afwerking:

Overige voordelen van de door ons aangedragen professional

  • Ontzorging van a tot z.
  • Bekwame monteurs en aannemers
  • Hoogwaardige uitvoering en kwalitatieve afwerking
  • Kwaliteitsgarantie badkamer installatie
  • Betrouwbare service

Bent u in de regio Eindhoven op zoek naar een goede aannemer, om u te helpen bij het installeren van uw nieuwe badkamer? de door ons aangedragen professional voorziet u graag van advies en vakmanschap. Neem contact met ons op!

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606