0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klusbedrijf in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Eindhoven

Installatie badkamer in Eindhoven!

Het verbouwen van een badkamer kan een onervaren aannemer tot wanhoop drijven. Het aanleggen van een nieuwe douche of het aansluiten van een bad of wastafel – expertise blijft noodzakelijk voor wie hoogwaardig resultaat wil. Tijdens het oriëntatieproces en de uitwerking van uw wensen, staat de door ons aangedragen professional u graag ter zijde. Wij hebben ruime ervaring met de installatie en renovatie van badkamers. Met onze hulp zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Een goede badkamer van de door ons aangedragen professional!

Wanneer u een badkamer gaat installeren, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Uw aannemer zal eerst een bouwplan opstellen, waarin uw wensen naast de aanwezige mogelijkheden worden gezet. Vervolgens gaat de bouw van start. Ook hier is een nauwgezette, methodische werkwijze belangrijk. Tegels moeten voorzichtig worden verwijderd, leidingen moeten zonder lekkage worden aangepast, en nieuwe apparatuur moet snel en zonder veel schade geïnstalleerd kunnen worden. Al die werkzaamheden vergen vakmanschap. de door ons aangedragen professional is hiervoor de aangewezen partij. Of het nu wandjes zetten betreft, nieuwe elektra aanleggen, of tegelwerk en stucwerk repareren – u kunt vertrouwen op een professionele afwerking:

Overige voordelen van de door ons aangedragen professional

  • Ontzorging van a tot z.
  • Bekwame monteurs en aannemers
  • Hoogwaardige uitvoering en kwalitatieve afwerking
  • Kwaliteitsgarantie badkamer installatie
  • Betrouwbare service

Bent u in de regio Eindhoven op zoek naar een goede aannemer, om u te helpen bij het installeren van uw nieuwe badkamer? de door ons aangedragen professional voorziet u graag van advies en vakmanschap. Neem contact met ons op!

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606