085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klussen in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Eindhoven

Tegelwerk in Eindhoven

Tegelwerk laten plaatsen in uw woning? Zijn uw oude tegels aan vervanging toe of heeft u een nieuwbouwhuis of verbouwing? de door ons aangedragen professional zorgt ervoor dat uw tegelwerk mooi en vakkundig geplaatst wordt.

Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten tegelwerk in de regio Eindhoven. We kunnen werken op elke ondergrond en met iedere tegel. Bovendien helpen we u ook graag bij de inkoop. Door onze ervaring kunnen we niet alleen goed inschatten wat voor tegels het beste passen bij uw situatie, maar ook hoeveel tegels u nodig heeft.

Verschillende soorten tegelwerk

Er zijn heel veel mogelijkheden als het gaat om tegels. Wij werken met wand- en vloertegels in zowel kleine als grote formaten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • mozaïek
  • gekalibreerde tegels
  • natuursteen

Tegelwerk in uw badkamer, toilet of keuken nemen wij van A tot Z voor onze rekening. We zorgen voor een goede inschatting van het aantal tegels, het aantal werkuren en stellen aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan gaat de door ons aangedragen professional snel aan de slag, zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe tegelwerk!

Ook voor al uw metselwerk

Bij tegelwerk hoort vaak ook metselwerk. Ook dat voeren we netjes en vakkundig uit. Onze tegelzetters en metselaars hebben jaren ervaring. Of het nu gaat om nieuw metselwerk, om de renovatie van oude voegen of om advies en hulp bij inkoop van materialen: bij de door ons aangedragen professional bent u aan het juiste adres.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het plaatsen van tegelwerk lopen zeer uiteen. Het is vooral afhankelijk van de ondergrond, het type tegels en het oppervlak. Wilt u weten welke kosten uw tegelklus met zich meebrengt? Vraag dan via het formulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606