0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klusbedrijf in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Eindhoven

Tegelwerk in Eindhoven

Tegelwerk laten plaatsen in uw woning? Zijn uw oude tegels aan vervanging toe of heeft u een nieuwbouwhuis of verbouwing? de door ons aangedragen professional zorgt ervoor dat uw tegelwerk mooi en vakkundig geplaatst wordt.

Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten tegelwerk in de regio Eindhoven. We kunnen werken op elke ondergrond en met iedere tegel. Bovendien helpen we u ook graag bij de inkoop. Door onze ervaring kunnen we niet alleen goed inschatten wat voor tegels het beste passen bij uw situatie, maar ook hoeveel tegels u nodig heeft.

Verschillende soorten tegelwerk

Er zijn heel veel mogelijkheden als het gaat om tegels. Wij werken met wand- en vloertegels in zowel kleine als grote formaten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • mozaïek
  • gekalibreerde tegels
  • natuursteen

Tegelwerk in uw badkamer, toilet of keuken nemen wij van A tot Z voor onze rekening. We zorgen voor een goede inschatting van het aantal tegels, het aantal werkuren en stellen aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan gaat de door ons aangedragen professional snel aan de slag, zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe tegelwerk!

Ook voor al uw metselwerk

Bij tegelwerk hoort vaak ook metselwerk. Ook dat voeren we netjes en vakkundig uit. Onze tegelzetters en metselaars hebben jaren ervaring. Of het nu gaat om nieuw metselwerk, om de renovatie van oude voegen of om advies en hulp bij inkoop van materialen: bij de door ons aangedragen professional bent u aan het juiste adres.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het plaatsen van tegelwerk lopen zeer uiteen. Het is vooral afhankelijk van de ondergrond, het type tegels en het oppervlak. Wilt u weten welke kosten uw tegelklus met zich meebrengt? Vraag dan via het formulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606