040 - 798 01 89

Een nieuwe badkamer in Eindhoven?

Verbouwen badkamer

Wilt u uw badkamer graag laten verbouwen? De vakman is u in Eindhoven en omgeving graag van dienst. Voordat wij beginnen met de verbouwing vinden we het belangrijk om eerst alle opties zorgvuldig met u door te spreken. Tijdens dit oriëntatiegesprek geven we u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Tegelijkertijd proberen wij een duidelijk beeld te krijgen van uw droom-badkamer.

Uw droom in de praktijk

De vakman neemt u tijdens het bouwproject alle zorg uit handen. U hoeft zich nergens druk over te maken. Van het opstellen van een bouwplan tot het aanvragen van een vergunning – wij staan u overal ter zijde. We zorgen er bovendien voor dat uw verbouwing snel en betaalbaar blijft. Geen ondoorzichtige beloftes of vage voorspellingen – bij De vakman hebt u een goed beeld van onze werkzaamheden en onze planning. Met ons professionele aannemersteam staat u badkamer snel in de steigers!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? In Eindhoven en omstreken is De vakman al jaren actief. Neem snel contact met ons op en we spreken alles met u door!

Ons werkgebied

Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Riethoven, Sterksel Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre

Waarom Garant?

 • Brede technische kennis
 • Wij denken in oplossingen
 • Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Maak een afspraak!

Onze aannemers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 040 - 798 01 89.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Renovatie badkamer
 • Installatie badkamer
 • Beton Ciré badkamer
 • Tegelwerk
 • Werkgebied

  Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Riethoven, Sterksel Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre

  Hoofdvestiging