0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klusbedrijf in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Eindhoven

Verbouwen badkamer

Wilt u uw badkamer graag laten verbouwen? de door ons aangedragen professional is u in Eindhoven en omgeving graag van dienst. Voordat wij beginnen met de verbouwing vinden we het belangrijk om eerst alle opties zorgvuldig met u door te spreken. Tijdens dit oriëntatiegesprek geven we u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Tegelijkertijd proberen wij een duidelijk beeld te krijgen van uw droom-badkamer.

Uw droom in de praktijk

de door ons aangedragen professional neemt u tijdens het bouwproject alle zorg uit handen. U hoeft zich nergens druk over te maken. Van het opstellen van een bouwplan tot het aanvragen van een vergunning – wij staan u overal ter zijde. We zorgen er bovendien voor dat uw verbouwing snel en betaalbaar blijft. Geen ondoorzichtige beloftes of vage voorspellingen – bij de door ons aangedragen professional hebt u een goed beeld van onze werkzaamheden en onze planning. Met ons professionele aannemersteam staat u badkamer snel in de steigers!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? In Eindhoven en omstreken is de door ons aangedragen professional al jaren actief. Neem snel contact met ons op en we spreken alles met u door!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606