085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een klussen in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Eindhoven

Verbouwen badkamer

Wilt u uw badkamer graag laten verbouwen? de door ons aangedragen professional is u in Eindhoven en omgeving graag van dienst. Voordat wij beginnen met de verbouwing vinden we het belangrijk om eerst alle opties zorgvuldig met u door te spreken. Tijdens dit oriëntatiegesprek geven we u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Tegelijkertijd proberen wij een duidelijk beeld te krijgen van uw droom-badkamer.

Uw droom in de praktijk

de door ons aangedragen professional neemt u tijdens het bouwproject alle zorg uit handen. U hoeft zich nergens druk over te maken. Van het opstellen van een bouwplan tot het aanvragen van een vergunning – wij staan u overal ter zijde. We zorgen er bovendien voor dat uw verbouwing snel en betaalbaar blijft. Geen ondoorzichtige beloftes of vage voorspellingen – bij de door ons aangedragen professional hebt u een goed beeld van onze werkzaamheden en onze planning. Met ons professionele aannemersteam staat u badkamer snel in de steigers!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? In Eindhoven en omstreken is de door ons aangedragen professional al jaren actief. Neem snel contact met ons op en we spreken alles met u door!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606